Promovem l’envelliment
actiu, participatiu
i saludable.
Associació PROTED

Qui som

Les aules de Tercera Edat són centres dedicats a la formació integral de persones majors de 55 anys.

Proted és una Associació sense ànim de lucre que des de fa més de 30 anys és responsable de les aules de 3a Edat Jesús-Patraix i el Grau de València. Des de Proted promovem l'envelliment actiu, participatiu i saludable, mitjançant l'activitat cultural i educativa.

La nostra oferta d'activitats inclou:

Un Programa lectiu que ofereix més de 30 assignatures, diverses d'elles amb diferents nivells. Aquestes activitats s'incardinen en les àrees d'humanitats i coneixement aplicats, desenvolupament artístic i creatiu, desenvolupament psicomotor i noves tecnologies de la informació i comunicació.
Un ampli programa de Seminaris sobre temes culturals, artístics i tecnològics.
Un variat conjunt d'activitats complementàries: visites i viatges culturals, concerts i audicions musicals, etc.

Per al desenvolupament d'aquestes activitats comptem amb un claustre estable de més de 25 professors, i una àmplia xarxa de col·laboradors i voluntaris/as, la qualificació del qual assegura l'èxit de la nostra oferta formativa i cultural, que ve confirmada per la participació de més de 1.500 persones, que al llarg de cada curs acudeixen a les nostres aules i s'integren en les nostres activitats.

Tot això amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, l'Ajuntament de València i altres Entitats culturals de la nostra ciutat.

En els últims anys hem realitzat una aposta important en la utilització de noves eines tecnològiques (App, web, …) que milloren la nostra comunicació amb els nostres associats/as, optimitzant la gestió de les Aules.

Proted, mitjançant la seva participació en Fevated (Federació Valenciana d'aules de la Tercera Edat, amb més 5.000 associats), i al seu través en Ceate (Coordinadora Estatal d'aules de la Tercera Edat) conforma un projecte que abasta tot el territori nacional.

És molt el camí recorregut en aquestes més de quatre dècades, i molta la il·lusió i dedicació per a mantenir i millorar la nostra oferta.

Fes clic açí per a conèixer el programa de less Aules Pin en favoritos

Si vols conèixer mes al voltant de les Aules fes clic açí

AULES DE 3a EDAT
Información y Solicitudes:
Centro Social Senabre
C/ Llanera de Ranes, 30
46017 - Valencia
Tlfno y Fax:
96.357.08.58 - 96.357.08.59
Email: jesuspatraix@aulas3edad.org